Welke dokter behandeling impotentie in mannen ?

behandeling impotentie
Welke dokter behandeling impotentie in mannen

Zelf jij hebt erectieproblemen , je moet om te bepalen daar het veroorzaakt van de storing en ontdek welke dokter behandeling impotentie in mannen . Daar beste een deel van de experts hij claimt Dat daar disfunctie erectiel ja verifiëren na a ziekte nerveus of fysiek . Plus , meer de patiënt is bejaard plusvaak heeft impotentie , dus op de leeftijd van 45-50 voor oplossen de probleem , het is noodzakelijk ondergaan eenexamen compleet .

Impotentie of disfunctie erectiel is één voorwaarde in welke het orgel mannelijk het zit er niet in kunnen bereiken en onderhoudeneen erectie gedurende de rapport seksueel . Voor  veel van mannen , een zo een diagnose het klinkt hoe a zin , maar doktersadviseren a examen vol voor het tekenenconclusies . Vaak de probleem ja lost op met de Rechtsaf behandeling na hebben de factoren geïdentificeerd Dat beïnvloeden daar disfunctie . Bestaan verschillend soorten impotentie , dieik ben verdeeld wegensvan de opleiding van de pathologie :

 • Psychologisch . JEP verifiëren na het verwerven van complexen als gevolg van ervaringen , stress .
 • Organisch . Geassocieerd met drugs , ziekten en slecht gewoonten , effecten schadelijk Aan erecties .
 • Gecombineerd . Verschijnt zelf a persoon heeft direct a trauma psychologisch en heeft a ziekte chronisch .

Impotentie kan   zijn primair zelf opgetreden_ voor daar Voordat kluis en secundair als het weer zou verschijnen . Voorbij naar de veranderingen verwant op de leeftijd Dat kan beïnvloeden op de gezondheid , de Heren na 45-50 artsen zij bellen ander oorzaken van de ziekte :

 • alcoholmisbruik , roken ;_
 • modus mis van de dag , wanneer ? ze komen toegewezen minder dan 8 uur voor de rust ;
 • eetpatroon onevenwichtig tot hoog voedselinhoud_ vetten ;
 • activiteiten natuurkunde onvoldoende ;
 • werk sedentair .

de dokters Dat genezing impotentie ik ben specialisten Dat diagnosticeren en voorschrijven a behandeling voor ziekten Dat oorzaak a kleiner worden van de functie seksueel .

Voor  begrijpen Dat soort aandoening , waarom ? opgetreden_ daar disfunctie erectiel en welke ? dokter zullen helpen tot onder ogen zien de probleem , je zou moeten lenen Aandacht naar de symptomen . Impotentie van de drugs is binnen a op de een of andere manier verwant naar de medicijnen . Hier je moet denk eens na over welke medicijn ik ben problemen begonnen .Impotentie psychologisch ja manifesteert plotseling en een Mens kan   verliezen volledig Niet alleen de kans , maar ook de verlangen om te doen seks . Symptomenimpotentie biologisch ja ontwikkelen langzaam , met a geleidelijk verhogen . Als het wordt veroorzaakt van ander ziekten , er zijn zeker ander symptomen .

EEN dokter Dat behandeling impotentie in Heren Sara zeker leidena enquête , dus het is belangrijk begrijpen precies toen het begon de probleem en met Wat kan   zijn vergeleken .

Impotentie : welke ? dokter zal het helpen ?

De behandeling impotentie hij komt uitgevoerd van a uroloog , androloog of seksuoloog . Niet doen bestaat a dokter in geneesmiddel Dat slagen alleen daar disfunctie erectiel . Elk van deze specialisten ja houdt zich bezig met een reeks van problemen , in a op de een of andere manier , gerelateerd bij de Gezondheid van de mannen .

Wie behandeling impotentie of de disfunctie erectiel en hoe ? de wie houdt van de dokter het zal afhangen uitsluitend van de het veroorzaakt van de probleem . In sommige gevallen , moet u contact specialistenDat Niet ze lijken moeten wat ? Doen met gezondheidsproblemen_seksueel van de mannen . Dit is nodig wanneer daar ziekte wordt veroorzaakt van diabetes , hypertensie of anderen ziekten .

Gedurende impotentie primair , alleen a klein aantal patiënten is geïnteresseerd in wiehandelt met daar stroom in mannen en zoekt bijstand medisch , rechtvaardigend daar manifestatie van disfunctie met echt vermoeidheid . Naar rapporten seksueel herhaald zonder succes is nodig denk aan problemen verontrustend . Voor  Kiezen de specialist goed , het is nodig Niet alleen weten welke dokter behandeling daar disfunctie erectiel , maar ook hebben een idee van welke ziekten beïnvloeden de storing . De lijst van de pathologieën Dat oorzaak impotentie omvat :

 • ziekte cardiovasculair ;
 • diabetes en anderen ziekten endocrien ;
 • avitaminose ;
 • verwondingen naar de hersenen en al merg ruggengraat ;
 • hypertensie arterieel ;
 • onbalans hormonaal in de lichaam ( testosteron onvoldoende );
 • oproer metabolisch .

Voor  Voordat Wat je moet consulteren a therapeut , voor identificeren de ziekten Dat onderbreken met daar leven seksueel actief . Zelf ze komen geïdentificeerd gezondheidsproblemen , jij_ zal adresseren tot ander specialisten in manier Dat die zijn er niet ernstige risico’scomplicaties . De geduldig moet zijn onderzocht van a endocrinoloog , cardioloog , gastro- enteroloog , traumatoloog , neuroloog . Zelf impotentie wordt veroorzaakt van ziekten van de organen geslachtsdelen , het is noodzakelijk consulteren ander artsen : androloog , seksuoloog , uroloog , venereoloog .

Welke dokter behandeling impotentie in mannen : uroloog

Voorbij naar de problemen met potentie , de uroloog ja bezet van de ziekten van de manieren urine- in mannen en in vrouwen .

De eerst specialist van raadplegen is een uroloog . Zelf a Mens twijfels welkedokter een beroep doen op zelf daar disfunctie erectiel is een reden tot bezorgdheid en is begeleid van demonstraties fysiologisch , het is noodzakelijk op bezoek komen a uroloog . Deze specialist ja behandelt :

 • ziekten van de prostaat .
 • problemen met daar functie reproductief mannelijk .
 • iemand ziekten nier .
 • pathologieën van de blaas .
 • ziekten besmettelijk van de systeem urogenitaal mannelijk .
uroolog

Zelf de erectie is zwak , er is a overtreding ejaculatie , er is pijn , dit dokter zal helpen bepalen daar het veroorzaakt van de disfunctie erectiel . de uroloog gezicht omhoog deze probleem van a oogpunt pathologisch . Het zal leiden a diagnose compleet van de systeem urogenitale , zal analyseren daar cultuur bacterieel van de afscheiding prostaat , echografie van de prostaat enblaas . Ook eenstudie op de geleidbaarheid van de vazen van de penis Dat voorzien in de stromen bloed en bereik erectie .

Zelf detecteren ziekten en aandoeningen in de profiel van a uroloog , de dokter zal voorschrijven a behandeling compleet . Zelf na het examen van de storingen biologisch Niet ze komen gevonden , ja zal rapporteren aan een ander specialist .

Allemaal zij zouden moeten onthouden Dat zelf Niet weet je welke dokter contact voor impotentie , dat zou je moeten doen beginnen met a uroloog .

Wanneer zullen helpen de androloog ?

In effecten , een androloog en a uroloog ik ben de dezelfde specialist . Met een uitzondering , de uroloog ja bezet ook van problemen bij de blaas en ai nieren in vrouwen en de werk van de androloog is gericht op genezing alleen de systeem urogenitaal mannelijk .

Daar bevoegdheid van de androloog begrijpt de behandeling van de volgend ziekten :

 • prostatitis en adenoom prostaat .
 • onvruchtbaarheid mannelijk .
 • disfunctie erectiel .
 • Ziekten verzonden seksueel .

Welke dokter zullen helpen met impotentie hangt ervan af van de specialisatie van de specialist in kliniek meer dichtbij , bovendien , vaak daar specialiteit van de arts wordt ” uroloog-androloog ” genoemd . Deze dokter helpt genezenimpotentie veroorzaakt van verscheidene ziekten en aandoeningen van de systeem vasculair van de geslachtsdelen , die ja wie houdt van impotentie biologisch .

EEN andrologo is een dokter uitsluitend mannelijk .

Welke dokter behandeling daar disfunctie erectiel : seksuoloog

EEN seksuoloog of seksuoloog is er een specialist Dat beschouwen de probleem impotentie van a oogpunt_ psychologisch liever Dat fysiologisch . De dokter zullen helpen in de volgend gevallen :

 • ejaculatie te veel snel .
 • afwezigheid of afname van opwinding .
 • impotentie psychologisch .
 • storingen ejaculatie .
 • gebrek aan plezier na de relatie .
 • anhedonie orgastisch in mannen .

Verder is de seksuoloog gezicht omhoog de probleem van de kwijt van belang seksueel voor a echtgenoot of een echtgenote . Deze dokter kan   het zijn bezocht is samen naar de ander de helft , ofwel zelfstandig . EEN seksuoloog zal helpen identificeren de oorzaken psychologisch van de storing . De dokter helpt om complexen te overwinnen en_ angsten verwant naar de kant intiem van de leven vertrouwd en helpt ook daar koppel te vinden a grond gemeenschappelijk in onverenigbaarheid van de temperamenten seksueel .

Je zou moeten ook consulteren a seksuoloog zelf jij hebt gevoelens na ejaculatie . Genoeg vaak , de zwakheid orgasme of de gebrek aan voldoening fysiek en psychisch na de seks aangeven de opkomst van een probleem Dat vereist a behandeling tijdig , aangezien kan   transformeren in impotentie psychologisch .

Welke dokter behandeling impotentie in mannen ?

Voor  redenen: psychologische impotentie , dat kan komen naar de ontvangst met haar vrouw

Ander dokters Dat kan helpen

Zelf jij hebt a disfunctie erectiel , dat zou je moeten doen Voordat consulteren a androloog uroloog . Deze specialist zal leiden a diagnose volledig en zal helpen bij het diagnosticeren en identificeren voorzichtig daar het veroorzaakt van de storing . Maar de uroloog kan   leiden de geduldig tot ander dokters :

 • cardioloog .
 • endocrinoloog .
 • neuroloog .
 • psychiater .

Daar overleg met a cardioloog zou moeten betrekking hebben hypertensie in mannen . Medicijnen nemenvoor lager daar druk optimistisch kan   veroorzaken disfunctie erectiel .

Daar overleg met a endocrinoloog is nodig in twee gevallen : in suikerziekte mellitus , die kan   veroorzaken disfunctie erectiel , en moedervlekken verdacht storingen van de hormoonproductie seksueel mannelijk . Ook , sommige ziekten van de schildklier kan veroorzaken erectieproblemen

Daar overleg met a neuroloog is nodig voor impotentie neurogeen . Deze het formulier van de ziekte ja ontstaat door beschadiging en disfunctie van de beëindigingen zenuwachtig van de straffen of goden receptoren gelegen in kolom lumbaal . Als de centra van de brein aansprakelijk spanning seksueel ik ben gestoord , je zou moeten ook consulteren deze specialist .

EEN seksuoloog kan   verwijs je naar een psychiater zelf vind erge, ernstige storingen mentaal . Depressie , neurose , gedrag afwijkend en anderen ziekten vereisen a therapie farmacologisch voorgeschreven van een psychiater .

Weten welke dokter ja behandelt erectieproblemen en impotentie , nietje zou moeten vertragen a op bezoek komen in kliniek . De detectie tijdig van de oorzaken impotentie Toneelstukken a rol Erg belangrijk in de behandeling en bepaalt een verdere prognose voor de restauratie van de functie seksueel .

Impotentie Diagnose

Impotentie Diagnose

De succes van de diagnose van impotentie hangt ervan af van de situatie in welke het onderzoek aanvankelijk . Daar beste een deel van de mensen ja beschaamd om te spreken openlijk van een vraag delicaat . Onafhankelijk van de dokter Dat handelt met impotentie in mannen , het is nodig bereiken a hoog niveau van vertrouwen Dat toestaan naar de geduldig om te spreken van de ervaringen en goden gevoelens pijnlijk Dat de ergeren .

Gedurende het examen , de dokter houdt vast ik tel leeftijd van de mens , van frequentie van de verhoudingen seksueel wekelijks , del aantal partnersseksueel . De inspectie visueel van de geslachtsdelen extern is belangrijk : het zal helpen bepalen zelf er bestaat ontsteking , geslachtsorganen adequaat ontwikkeld . Zelf Niet ze komen gedetecteerd omleidingen , ook naar de normaal testen nomineren Opleiding compleet :

Echografie van de vazen van de lid : biedt informatie Aan schade aan de bloedvoorziening naar de lichaam .

Farmacocavernosografie : rapport gebreken in de vulling van de lichamen spelonkachtig .

Elektromyografie : informeren op de activiteit elektrisch van de spieren van de penis onder vorm van a grafisch speciaal .

Recept van de behandeling

Na hebben de resultaten ontvangen van de onderzoek en analyse , de diagnose , de uitleg van de het veroorzaakt impotentie , de dokter kiest de methode therapeutisch geschikt . behandelingen verschillend ik ben geschikt voor elk persoon en zaak . In aanwezigheid van enige ziekte is noodzakelijk ondergaan eenverloop van medicijnen . Geschikt voor de behandeling impotentie :

 • vitamines van de groep B, E;
 • medicijnen hormonaal ;
 • kalmerende middelen .

Naar de patiënten na a impotentie cursushij komt getoond a oefening therapeutisch , een Fysiotherapie speciaal en in toekomst ja raad aan om te raadplegen a dokter . Daar pathologie in de werk van de penis kan   zijn verwijderd chirurgisch . Na de operatie , de stromen bloed naar de lichaam neemt toe , de stroom hij komt hersteld . In de gevallen meer erge, ernstige hij komt voorgeschreven daar falloendoprothese , wanneer ? de siliconen stavenik ben geïnstalleerd in de lichaam spelonkachtig van het element .

Aanbevelingen voor jongerenDat last hebben van impotentie mannelijk

JEP beveelt aan naar de jonge mensen om leiding te geven een levensstijl fysiek actief , de rust . Naar de dag vandaag , jonge mensen vaak Niet Ze zoeken geen van beide a partner en denk na Dat is genoeg normaal , nee ik ben tevreden . Zij hebben moet zijnleg jezelf uit : wanneer ? a Mens heeft dertig jaar , en het is nog niet celibatair , maar Niet heeft geen van beide probeerde te bouwen a relatie , niet het gaat goed .

De Heren Dat zij hebben een levensstijl seksueel Erg actief , ze hebben veel van partners , ze kunnen ook hebben iemand complicaties geassocieerd hyperfunctie . Dat wil zeggen, wanneer ? a jong het begint tot hebben a leven seksueel actief gedurende de periode in welke de lichaam bereikt daar puberteit , ad voorbeeld op zestienjarige leeftijd jaar , kan ook leiden tot consequenties onder vorm van prostatitis chronisch of anderen ziekten seksueel overdraagbaar . De leeftijd aanbevolen voor begin met doenseks is achttien of twintig .

Leave a Comment

Your email address will not be published.