Verhoogde potentie bij mannen

Verhoogde potentie

Verhoogde potentie bij mannen is een pathologie die onmiddellijke medische aandacht vereist.

We horen vaak over het probleem van impotentie: de impotentie van een man, die hem in een diepe depressie kan brengen. Tegelijkertijd kennen maar weinig mensen het tegenovergestelde probleem – verhoogde potentie (erectie). Op het eerste gezicht lijkt het misschien dat meer macht een enorm voordeel is voor een man, maar dit is niet het geval. Overmatige seksuele opwinding (vaak onverklaarbaar) is een pathologie en leidt tot ernstige problemen, waaronder mentale.

Oorzaken van hyperseksualiteit

Alle oorzaken die leiden tot een toename van seksueel verlangen zijn onderverdeeld in fysiologisch en pathologisch. Adolescente hyperseksualiteit wordt als normaal beschouwd, gemanifesteerd in continue ongecontroleerde erecties, die tot 20 keer per dag kunnen optreden. De reden is een hormonale explosie, die leidt tot een sterke toename van testosteronniveaus.

Voor jonge mensen met een sterke seksuele constitutie wordt gekenmerkt door frequente masturbatie – meer dan 9 keer per dag, vroeg ontwaken van libido (vanaf 9 jaar), constante dromen van erotische inhoud. In omstandigheden waarin het onmogelijk is om iemands seksuele verlangens te realiseren, kan het een echt probleem worden en zelfs leiden tot de vorming van psychologische complexen.

Verhoogde testosteronniveaus blijven hetzelfde bij mannen met een sterke seksuele constitutie gedurende het hele leven. Op de leeftijd van 18-40 jaar zijn ze klaar om meerdere keren per dag geslachtsgemeenschap te hebben, wat natuurlijk niet altijd het geval is. Levensomstandigheden worden een obstakel:

-gebrek aan seksuele partner.

-sociaal isolement (dienst in het leger, in een gesloten mannelijk team zitten, een straf uitzitten, enz.).

-verschil in temperament bij echtgenoten.

-gedwongen seksuele rust (bijv. na een ziekte, tijdens de zwangerschap van de vrouw, enz.).

Als een persoon met een normaal libido relatief eenvoudig matiging verdraagt, met hoge niveaus van mannelijke hormonen, wordt het ondraaglijk pijnlijk, wat kan leiden tot een zenuwinzinking. In dit geval is het belangrijk om te weten hoe je de potentie van een man een tijdje kunt verminderen totdat de omstandigheden veranderen.

WAARSCHUWING! Testosteronniveaus zijn altijd hoog bij atleten die veel dierlijke eiwitten, vitamines, medicijnen eten die de spiergroei stimuleren.

Verhoogd seksueel verlangen creëert problemen voor een andere groep mannen, degenen die nooit van plan zijn om een intieme relatie aan te gaan vanwege religieuze of persoonlijke overtuigingen. In dit geval is het probleem acuter, omdat er geen veilige manieren zijn om het libido permanent “uit te schakelen”.

Oorzaken van verhoogde potentie

Er zijn de volgende hoofdoorzaken van verhoogde erectie:

-Psychogeen. Verhoogde prikkelbaarheid wordt vaak waargenomen bij mannen met verschillende zenuw- en psychische aandoeningen (bijv. Neurose, epilepsie).

-Neurogeen – komt voor bij mannen met ziekten van het ruggenmerg en de hersenen. Het kan ook worden waargenomen bij laesies, tumoren of encefalitis.

-Somatisch – komt voor bij leukemie, allergische reacties en sikkelcelanemie.

-Intoxicatie. Verhoogde potentie tegen de achtergrond van intoxicatie treedt bijvoorbeeld op bij overmatige consumptie van alcohol, het nemen van psychotrope of verdovende middelen.

-Farmaceutisch – ontwikkelt zich tegen de achtergrond van het nemen van bepaalde geneesmiddelen, vaak antidepressiva, psychostimulantia en geneesmiddelen om de potentie te verhogen.

In sommige gevallen zijn artsen niet in staat om de oorzaak van een erectie te bepalen.

Symptomen van verhoogde potentie

Bij verhoogde erectie kunnen patiënten klagen over een constante of frequente erectie. Manifestaties van deze aandoening zijn afhankelijk van de duur van stagnerende processen in de penis.

Erectie kan zonder reden optreden, het stopt niet na een overtreding en zelfs na geslachtsgemeenschap of masturbatie. De penis is meestal pijnlijk. De intensiteit van de pijn varieert. Sommige mannen lijden aan ernstige pijn, terwijl anderen zeer milde symptomen hebben.

De duur van een erectie kan ook variëren. Soms kan het maanden duren! De aard van de erectie is zodanig dat de penis een gebogen vorm krijgt en het hoofd naar de buik wordt gedraaid. Urineren en ontlastingsstoornissen worden vaak opgemerkt.

Diagnose van hoge potentie

De diagnose van erectiestoornissen is gebaseerd op een menselijk onderzoek en een extern onderzoek van de uitwendige genitaliën. De arts vraagt de patiënt ook naar andere mogelijke ziekten die kunnen leiden tot een verhoogde erectie.

In sommige gevallen, met verhoogde potentie, is ultrasone diagnose van de penis noodzakelijk, evenals het nemen van een punt van de holle lichamen.

Behandeling van verhoogde potentie

Zorg ervoor dat u een arts raadpleegt als u symptomen van seksuele opwinding ervaart.

Aanvankelijk is de behandeling van deze aandoening conservatief. In een medische instelling is de penis van een man bedekt met ijs, waarna een punctie van de holle lichamen van de penis wordt uitgevoerd met behulp van een speciale naald. Daarom wordt overtollig bloed uit de penis gepompt om felrood bloed te produceren. Opgemerkt moet worden dat de punctie alleen effectief is op de eerste dag na het verschijnen van een toename van de erectie. Als u een erectie niet op tijd elimineert, dan is de mogelijke ontwikkeling van complicaties tot de ontwikkeling van impotentie. Medicijnen kunnen sedativa en adrenoreceptoragonisten omvatten.

Als conservatieve behandelingen niet het gewenste resultaat opleveren, neem dan uw toevlucht tot een operatie. Het doel van deze operatie is om de uitstroom van bloed uit de holle lichamen van de penis te verbeteren.

In ernstige gevallen kan een verhoogde erectie leiden tot zeer ernstige gevolgen, waarna het noodzakelijk is om toevlucht te nemen tot amputatie van de penis met daaropvolgende plastische chirurgie en artroplastiek.

Hoe kun je de potentie verminderen?

Heel vaak verhoogden jongens tijdens de overgangsperiode de seksuele activiteit. In dit geval kunnen ze niet zonder medicijnen om de potentie bij mannen te verminderen, die frequente erecties kunnen beheersen, opwinding kunnen verlichten en kunnen helpen omgaan met emoties. De oorzaken van dit fenomeen kunnen hormonaal falen, frequent gebruik van afrodisiacumproducten en meer zijn. Naast medicijnen kunnen mannen worden geholpen door de volksgeneeskunde, die recepten heeft om niet alleen het libido te verminderen, maar ook om het te verhogen.

Problemen met het intieme plan komen vaker voor bij mannen ouder dan 40, omdat de testosteronproductie afneemt en leeftijdsgerelateerde veranderingen beginnen te verschijnen. Maar wat te doen als de potentie niet is afgenomen, maar eerder is toegenomen?

In het geval van medicijnen voor overmatige erectie komt het effect meestal onmiddellijk, maar de effecten manifesteren zich pas na enige tijd. Het is belangrijk om een arts te raadplegen om negatieve complicaties te voorkomen. Momenteel worden verschillende therapieën gebruikt. Een daarvan is medicijnen om de potentie bij mannen te verminderen.

We zullen dus leren welke methoden mannen helpen omgaan met een dergelijk probleem als overmatige erectie.

gebruik van drugs

Het gebruik van drugs

Wat zal helpen de potentie te verminderen:

-Het gebruik van krachtige antidepressiva verzwakt de potentie en leidt tot gevaarlijke complicaties.

-Bloeddruk die de bloeddruk verlaagt, is relatief veilig en heeft geen uitgesproken bijwerkingen. Wanneer de druk afneemt, komt het bloed niet in de geslachtsorganen, waardoor de potentie van de man wordt genormaliseerd.

-Kruidenremedies (pepermuntdruppels om de potentie bij mannen te verminderen) verminderen het seksuele verlangen.

-Post om de potentie te verminderen drinkt u in kleine doses met eenvoudige dranken.

-Om de potentie te verminderen, kunnen anabole geneesmiddelen, die worden voorgeschreven voor atleten, evenals andere hormonale geneesmiddelen worden gebruikt.

-Antihistaminica kunnen ook worden gebruikt

Bovendien zijn er andere medicijnen om de potentie bij mannen te verminderen, maar absoluut allemaal vereisen ze een bezoek aan een gekwalificeerde specialist. In dat geval, als de erectie enigszins moet worden verminderd, moet het medicijn worden gecombineerd met producten die de mannelijke kracht verhogen. Alcoholgebruik onderdrukt de erectiele functie aanzienlijk.

Beoordelingen van verschillende methoden om hyperseksualiteit te onderdrukken

Te oordelen naar de informatie op het net, baart het probleem van overmatige aantrekkingskracht velen zorgen. Dit geldt vooral voor adolescenten en hun ouders, jonge mannen die geen seksuele partner hebben. In de forums delen ze tips om obsessief seksueel verlangen te verminderen. De meest gebruikte sedativa op basis van plantaardige componenten. En de afleidingsmethoden: hobby’s, temperen en sporten.

Een andere groep mensen die op zoek is naar manieren om de potentie te verminderen, zijn de vrouwen van hyperseksuele mannen. Om ‘s nachts rustiger te slapen, bieden ze hun vrouwen dagelijks muntthee en alternatieve seks (fellatio, partner masturbatie, enz.).

Folkmedicijnen om de mannelijke potentie te verminderen

Er zijn veel recepten die, in tegenstelling tot chemicaliën, geen complicaties veroorzaken. Sommigen van hen worden als behoorlijk effectief beschouwd. De meest populaire zijn de volgende kruiden:

-Munt bevat menthol, dat de spermaactiviteit vermindert.

-Sint-janskruid is een giftig gif. Het langdurig innemen ervan kan het begin van impotentie veroorzaken. Het kan ook voortijdige ejaculatie veroorzaken, samen met hypertensie.

-Citroenmelisse en oreganodispet vermindert het seksuele verlangen bij vrouwen.

-De hond samen met valeriaan zijn kalmerende middelen die de seksuele activiteit beïnvloeden.

-Het gebruik van zoethoutwortel versterkt het immuunsysteem door het testosterongehalte te verlagen.

Dit is geenszins een volledige lijst van geneesmiddelen om het libido te verlagen. Vrijwel elke kruiden die een kalmerend effect hebben of de bloeddruk verlagen, kan leiden tot seksuele disfunctie. Het is niet verrassend dat het ingrediënten zijn in veel medicijnen die zijn ontworpen om de potentie te verminderen.

Dieet

Naast medicijnen helpt een speciaal dieet ook om de mannelijke potentie te verminderen. Het veranderen van het dieet leidt tot een afname van testosteron en potentie. Mager vlees omvat zeevruchten, noten, eiwitrijke voedingsmiddelen, specerijen en zuivel en zuivelproducten. Vlees wordt beschouwd als een gezond voedsel, maar in deze situatie moet het vet zijn, omdat cholesterol het seksuele verlangen vermindert. Om de potentie te verminderen, moet worden gebruikt:

Zout en suiker. Het is een feit dat suiker nodig is om insuline te produceren, die actief testosteron bestrijdt.

Eet sojaproducten, gerookt vlees, eieren en aardappelen.

Koffie samen met bier en cola vermindert ook het testosterongehalte.

Al deze producten zullen zeker mannen helpen die het libido willen verminderen. Vergeet echter niet dat als u ze in grote hoeveelheden consumeert, er een risico is op schade aan uw gezondheid.

correctie van hyperseksualiteit

Methoden voor correctie van hyperseksualiteit

Fysiologisch verhoogde hunkering vereist geen medische aandacht. Eenvoudige methoden zullen helpen het te verminderen:

Verandering van dieet. Het is beter om stimulerende middelen uit voedsel uit te sluiten: koffie, sterke thee, alcohol. Het wordt aanbevolen om de hoeveelheid dierlijke eiwitten en afrodisiacumproducten te beperken. De laatste omvatten zeevruchten, kruiden en smaakmakers, chocolade en cacao, noten en honing. Soja- en maïsproducten, koriander en koriander helpen de hoge hunkering te kalmeren.

Sublimatie. Je moet iets naar je zin vinden en er al je vrije tijd aan besteden, om niet aan seks te denken. Het helpt echt heel erg. Misschien zou de wereld veel minder creatieve meesterwerken en wetenschappelijke ontdekkingen zien als alle getalenteerde mensen volledig tevreden waren met hun persoonlijke leven.

Met behulp van eenvoudige folkmethoden. U kunt het libido bij mannen verminderen door milde kruidensedativa te gebruiken. Ze hebben praktisch geen contra-indicaties en zijn geschikt voor mensen die geen last hebben van allergieën.

Broompreparaten

Laten we nu eens kijken hoe broom de potentie beïnvloedt en erachter komt of het seksueel verlangen kan verminderen en, als het lange tijd wordt gebruikt, tot impotentie kan leiden. Echtparen waarbij de partner zeer seksueel actief is in vergelijking met zijn partner nemen soms hun toevlucht tot een pil die deze component bevat. En bovendien wordt het door jongeren gebruikt om het aantal onnodige erecties gedurende de dag te verminderen. Opgemerkt moet worden dat de meeste medische professionals erop wijzen dat het gebruik van broom om de potentie te verminderen niet aan te raden is, omdat het deze eigenschap niet direct heeft.

Het effect van broom op de mannelijke potentie

Op broom gebaseerde geneesmiddelen werken op de schildklier en het centrale zenuwstelsel. Het is veilig om te zeggen dat absoluut elk medicijn dat de functies van het zenuwstelsel onderdrukt en een kalmerend effect heeft, ook het seksuele verlangen beïnvloedt. Impotentie zal hier echter niet vandaan komen. In het verleden, zelfs vóór medisch onderzoek, werd broom op grote schaal gebruikt om seksuele spanning te verminderen om de potentie in een veilige menselijke gezondheid te verminderen. Daarom werd de agressie gestopt in gesloten groepen mannen, bijvoorbeeld in militaire eenheden, psychiatrische ziekenhuizen en penitentiaire inrichtingen. Maar de wetenschappers toonden toen aan dat er geen direct verband is tussen het gebruik van geneesmiddelen die broom bevatten en libido.

Symptomen en gevolgen van overdosering

Om de aanwezigheid van broom in de apmia in hun voedsel te bepalen, kan het leger enkele specifieke kenmerken van deze stof bespreken. Als de dosering groot genoeg is, zal de soldaat zich een beetje ziek voelen. Het wordt aangegeven door de volgende staten:

-spontane hoest zonder duidelijke reden.

-disfunctie van het spijsverteringsstelsel.

-remming van acties, mentaal proces.

-slaapstoornissen – constante slaperigheid of nachtelijke slapeloosheid.

-allergische reactie van het lichaam in de vorm van huiduitslag.

-manifestaties van bronchitis.

Leave a Comment

Your email address will not be published.