Toenemen van de stroom in Heren

seksueel actief worden
Toenemen van de stroom in Heren

De toename van de stroom in mannen is één pathologie Dat vereist zorg medisch onmiddellijk .

Wij voelen vaak spreken van de probleem impotentie : de impotentie van a man , dat kan   ter sprake brengen in a diep depressie . Bij de dezelfde tijd , weinig mensen Zij weten de probleem tegenovergestelde : verhogen van de potentie ( erectie ). in eerste instantie bekijken , kan lijken Dat a groter stroom is a enorm ten goede komen voor a man , maar het is niet zo . de buitensporige spanning seksueel ( vaak onverklaarbaar ) is één pathologie en leidt tot ernstige ook problemen  mentaal .

Oorzaken van hyperseksualiteit

Allemaal de oorzaken Dat lood tot a toenemen van de wens seksueel ik ben uniformen in fysiologisch en pathologisch . Hyperseksualiteit adolescent wordt beschouwd normaal , gemanifesteerd in doorgaan erecties ongecontroleerd , dat kan voorkomen tot 20 keer naar de dag . De reden is een explosie hormonaal , wat leidt tot een luid toenemen van de testosteronniveaus   

Voor jongeren  met a luid grondwet seksueel wordt gekenmerkt van veel voorkomend masturbatie – meer dan 9 keer naar de dag , ontwaken vroeg van de libido ( vanaf 9 jaar ), dromen constanten van inhoud erotisch . In conditie in wat onmogelijk is maak je eigen verlangens seksueel , het kan worden a echt  probleem en zelfs brengen bij de vorming van complexen psychologisch .

Niveaus verhoogd testosteron  blijven de zich in Heren met a luid grondwet seksueel voor allemaal daar leven . Op de leeftijd van 18-40 ben ik klaar tot hebben verhoudingen seksueel meer keer naar de dag , de wat natuurlijk zou kunnen  Niet zijn altijd de geval . De omstandigheden van de leven ze worden a obstakel :

– gebrek aan partner seksueel .

– isolatie sociaal ( dienst) in het leger , wees in a ploeg mannelijk gesloten , korting a boete , enz. ).

– verschil in temperament in de echtgenoten .

– rust seksueel gedwongen ( advertentie voorbeeld na a ziekte , tijdens daar zwangerschap van de echtgenote , enz. ).

Zelf a persoon met libido normaal tolereert daar met mate in manier relatief eenvoudig , met niveaus verhoogde hormonen  mannelijk , het wordt onverdraaglijk pijnlijk , dat kan   leiden tot een uitputting nerveus . In deze geval , het is belangrijk weten hoe verminderen daar kracht van a Mens voor a een beetje totdat de omstandigheden Niet ze veranderen .

WAARSCHUWING! Testosteron niveaus   ik ben altijd verhoogd in atleten Dat ze eten veel dierlijke eiwitten , vitamines , medicijnen Dat stimuleren daar groei gespierd .

De toename van de wens seksueel creëert problemen voor a ander groep mannen , die  Dat Niet ze zijn van plan nooit binnenkomen in a relatie intiem vanwege overtuigingen   religieus of persoonlijk . In deze geval , de probleem is meer acuut , waarom ? er zijn er geen manieren veilig permanent ” uitschakelen ”  daar libido .

Oorzaken van toename van de stroom

Daar ik ben de volgend oorzaken hoofdsom van verhoging erectie :

– Psychogeen . EEN groter prikkelbaarheid ja merkt op vaak in Heren met verscheidene ziekten nerveus en mentaal ( bijv . neurose , epilepsie ).

– Neurogeen – ja verifiëren in Heren met ziekten van de merg ruggengraat en del hersenen . Kan ook zijn opgemerkt in verwondingen , tumoren of encefalitis .

– Somatisch – ja verifiëren in leukemie , in reacties allergisch en bloedarmoede sikkelcel .

– Intoxicatie . De toename van de stroom Aan achtergrond dronkenschap ja verificatie , advertentie voorbeeld , met de consumptie overmatig alcoholgebruik , drugsgebruik    psychotroop of verdovend .

– Farmaceutisch – ja ontwikkelt Aan achtergrond van het inhuren van bepaalde drugs , vaak antidepressiva , psychostimulantia en medicijnen voor toenemen daar macht .

In sommige gevallen , artsen Niet ik ben in in staat om te bepalen daar oorzaak van een erectie .

Symptomen van toename van de stroom

Symptomen van toename van de stroom

bij erectie verhoogde patiënten  kan klagen over een erectie constant of frequent . De manifestaties hiervan  voorwaarde ze zijn afhankelijk van van de looptijd van de processen stagnerend in de penis .

de erectie kan   voorkomen zonder reden , niet ja onderbreekt na a overtreding en ook na a rapport seksueel of een masturbatie . De penis is meestal pijnlijk . De intensiteit van de pijn varieert . Sommige Heren last van sterke pijn , terwijl ander zij hebben symptomen Erg mild .

Ook daar duur van een erectie kan   variëren . Soms  kan   duren voor maanden ! Daar natuur van erectie is zo Dat de penis verwerft a het formulier gebogen en de haar hoofd is gedraaid naar de buik . JEP ze merken op vaak storingen van de plassen en  ontlasting .

Hoge diagnose  stroom

Daar diagnose van disfunctie erectiel ja basissen Aan een onderzoek man en hoger a examen extern van de geslachtsdelen extern . De dokter hij vraagt ook naar de patiënt van anderen mogelijk ziekten Dat kan brengen tot a toenemen erectie .

In sommige gevallen , met a groter er is stroom nodig daar diagnose echografie van de penis , naast het nemen van a punt kom op lichamen spelonkachtig .

Behandeling van de toename van de stroom

Raadpleeg zeker  a dokter zelf affiches symptomen van opwinding seksueel .

Aanvankelijk was de behandeling hiervan  stoornis is conservatief . In a instituut dokter , de penis van een man is bedekt met ijs , waarna   hij komt uitgevoerd a steek van de lichamen spelonkachtig van de penis met de hulp van een naald- speciaal . Daarom is de bloed in overmaat hij komt opgewonden uit van de penis voor produceren bloed rood briljant . Het gaat merkte op Dat daar punctie is effectief alleen de eerst dag na daar uiterlijk van een toenemen erectie . Zelf Niet verwijderen een erectie in tijd , dan de mogelijk ontwikkeling van complicaties tot bij de ontwikkeling impotentie . de medicijnen kan opnemen sedativa en agonisten van de adrenoceptoren .

Als de behandelingen conservatief Niet lood de resultaat gewenst , vakantieoord bij de operatie . De doel hiervan  werking verbetert  de uitstroom van de bloed kom op lichamen spelonkachtig van de penis .

In de gevallen meer ernstig , de toename erectie kan   leiden tot consequenties Erg ernstig , waarna het nodig is  toevlucht amputatie van de penis met volgende chirurgie kunststof en artroplastiek .

Hoe jij kan verminderen daar macht ?

Genoeg vaak , de jongens gedurende de overgangsperiode   zij hebben is gestegen de activiteit seksueel . In deze geval , niet kan doe zonder  van de medicijnen voor verminderen daar stroom in mannen , dat kan controleren de erecties vaak , verlichten opwinding en hulp om te maken voorkant Bij emoties . De oorzaken hiervan  fenomeen kan zijn insufficiëntie hormonaal , gebruik vaak van producten afrodisiaca en meer nog steeds . Voorbij Bij medicijnen , de Heren kan zijn Help jezelf van de geneesmiddel populair , dat heeft recepten Niet alleen voor verminderen daar libido , maar ook voor verhoog het .

de problemen met de vloer intiem ik ben meer gemeenschappelijk in Heren boven de 40 , sinds  daar testosteron productie  neemt af en ze beginnen te verschijnen veranderingen verwant op leeftijd . Maar Wat Doen zelf daar stroom is niet afgenomen , maar liever toegenomen ?

In de geval van drugs voor erectie buitensporig , het effect meestal hij komt aan onmiddellijk , maar de Effecten ja manifest alleen na sommige tijd . Het is belangrijk consulteren a dokter voor voorkomen complicaties negatief . Momenteel ze komen gebruikt verscheidene therapieën . Een van deze zijn de medicijnen voor verminderen daar stroom in mannen .

Dus we zullen leren Welke methoden helpen de mannen te doen geconfronteerd met een  probleem hoe erectie overdreven .

Het gebruik van medicijnen

Ding zal helpen verminderen daar vermogen :

– Het gebruik van krachtige antidepressiva verzwakt daar macht en leidt tot gevaarlijke complicaties .

-De persen Dat verminderen daar druk optimistisch ik ben relatief veilig en niet zij hebben Effecten zekerheid uitgesproken . Wanneer daar druk neemt af , de bloed Niet binnenkomen in de geslachtsdelen , bijgevolg , de stroom van man hij komt genormaliseerd .

– Kruidengeneesmiddelen ( muntdruppels       pepermunt voor verminderen daar stroom in mannen ) verminderen de wens seksueel .

– Posten voor verminderen daar stroom ja drankjes klein  doses met drankjes eenvoudig .

– Al om te verminderen daar macht , ze kunnen zijn gebruikt anabool , wat ik ben voorgeschreven voor de atleten , zoals dat hoe ander medicijnen hormonaal .

– Ja kan gebruiken ook antihistaminica

Ook zijn er ander medicijnen voor verminderen daar stroom in mannen , maar Absoluut allemaal vereisen a bezoek een  specialist gekwalificeerd . In tal geval , als erectie moet zijn lichtelijk verminderd , de medicijn zou moeten zijn gecombineerd met producten Dat toenemen daar kracht mannelijk . De alcoholgebruik   onderdrukt aanzienlijk daar functie erectiel .

Beoordelingen van verschillende methoden voor onderdrukken hyperseksualiteit

oordelen  geef haar informatie in netwerk , de probleem van de buitensporige aantrekkingskracht zorgen maken velen . Deze is het waard voornamelijk voor de tieners ei Zij ouders , jongeren Heren Dat Niet zij hebben a partner seksueel . In de forums , ze delen tips voor verminderen de wens seksueel obsessief . de kalmerende middelen meer algemeen gebruikt op basis van componenten  groenten . En de methoden van afleiding : hobby’s , humeur en sport .

EEN ander groep mensen  Dat Ze zoeken manieren voor verminderen daar stroom ik ben de vrouwen van mannen hyperseksuelen . Voor  slapen meer sereen daar nacht , ze bieden Bij Zij vrouwen dagelijks jij bij de munt en seks alternatief ( fellatio , masturbatie ) van de partner , enz. ).

Remedies populair voor verminderen daar stroom mannelijk

Daar ik ben veel recepten die , in tegenstelling tot van de producten chemici , niet oorzaak complicaties . Sommige van hen ik ben beschouwd genoeg effectief . De meer populair ik ben de volgend kruiden :

– De munt bevat menthol , die vermindert de activiteit van de spermatozoa .

– Het kruid van San Giovanni is een vergif giftig . Pak aan voor Erg tijd kan   provoceren het begin impotentie . Kan ook veroorzaken ejaculatie vroeg samen hypertensie .

– Discote van citroenmelisse en oregano vermindert de wens seksueel in vrouwen .

– De hond samen bij de valeriaan ik ben kalmerende middelen Dat beïnvloeden de activiteit seksueel .

– Het gebruik van de zoethoutwortel   versterkt de systeem immuun het verlagen van de testosteronniveaus  

Deze het is helemaal niet a lijst compleet met medicijnen voor lager daar libido . praktisch allemaal de kruiden Dat zij hebben a effect kalmerend of verminderend daar druk optimistisch kan provoceren disfuncties seksueel . Niet doen verrassend Dat zijn ingrediënten in veel van medicijnen ontworpen voor verminderen daar macht .

Eetpatroon

Voorbij naar de medicijnen , een eetpatroon speciaal het helpt ook om te verminderen daar stroom mannelijk . Wijziging daar eetpatroon leidt tot een kleiner worden van de testosteron en  macht . De vlees slank erbij betrekken zeevruchten , noten , voedsel   rijk aan eiwitten , kruiden en zuivel en zuivelproducten . Daar vlees wordt overwogen a voedsel gezond , maar in deze situatie moet zijn dik , waarom ? de cholesterol vermindert de wens seksueel . Voor  verminderen daar stroom zou moeten zijn gebruikt :

Zout en suiker . De feit is dat de suiker is nodig voor produceren insuline , die gevechten actief de testosteron .

Eten sojaproducten , vlees     gerookt , eieren en aardappelen .

De koffie samen bij de bier en al daar vermindert ook testosteronniveaus    

Allemaal deze producten Ze zullen helpen zeker de Heren Dat zij willen verminderen daar libido . Echter , niet vergeten Dat als je ze consumeert in groot hoeveelheid , er is de risico op schade bij de uw gezondheid .

Leave a Comment

Your email address will not be published.