Stroom mannelijk zwak : wat ? te doen en hoe toenemen

verbeter je seksleven
mannelijk zwak

Zes goed bewust van de sensaties gedurende erectie . Maar je weet wel welke keten van acties en reacties gebeurt in de lichaam ? Laten we het uitzoeken .

Het is leuk , maar de penis ja verstijft wanneer elk enkel cel , al integendeel , ja ontspannen .

Nello staat normaal , de vaten weerstand bieden constant naar de doorbloeding , niet   hem verlaten overschrijden daar norm opgericht . Wanneer de brein detecteert a potentieel partner seksueel aan de horizon , het geeft de opdracht naar de lichamen spelonkachtig . ze blokkeren daar weerstand en de bloed vult de penis , het maken moeilijk .

Naar de moment van de erectie komt er 50-100 gram ” extra ” bloed binnen in de penis . De wetenschappers bloedvoorziening   zij hebben berekend Dat de intensiteit neemt ongeveer 25 keer toe .

Zelf Niet er bestaat erectie , iets Niet gaat . De probleem kon zijn de volgende :

 • de signaal van de brein Niet op zijn bestemming aankomt ;
 • de lichamen spelonkachtig zij reageren in manier niet correct naar de signaal of lo ze negeren ;
 • de bloed Niet genoeg voor brengen de penis in ” werk ” positie ;
 • de brein Niet versturen commando’s voor een erectie , waarom ? heeft gevonden onderwerpen meer echt in biografie . Hoe Dat geval in de land , wanneer … In algemeen , als de blokken psychologisch interieur interfereren .

EEN ander factor Dat heeft gewicht ik ben de enzymen en neurotransmitters Dat signalen verzenden  

Dingen

Van a oogpunt   dokter , de kracht is de capaciteit van de lichaam om te voltooien de rapport seksueel . Het is vaak geïdentificeerd met een erectie . Niet doen er bestaat van sta versteld , waarom ? degene Niet kan   bestaan zonder de ander . JEP ontdekt Dat a slechte erectie = a zwak vermogensniveau   

Jij kan horloge daar vraag nog altijd  dieper   

De Voornaam afgeleid van de woord Latijn ” Potentia “, die ja vertaalt als ” macht ” of ” kans “. Woordenboeken  verklarend genereren informatie interessant . Ze leggen uit de betekenis zoals ” de ” dimensie van de energiereserve ” , ” de mate van macht in relatie tot iets “en” de heelheid van de vermogens en goden middelen nodig voor iets “.

De conclusies ik ben de volgende : de seks voor a Mens hij is niet alleen a gril of optie Dat kan   zijn ingeschakeld of uitgeschakeld . Het is één een deel nodig van de uw natuur . Zelf wegnemen van een Mens daar vermogen om te doen seks , zal verliezen daar haar levering van energie en kracht . Zal verliezen ook de kansen en middelen nodig voor bereiken de domein natuurlijk : veroveren de ” vrouwelijke ” meer mooi , gezond en veelbelovend en vertrekken daar nakomelingen .

Ding invloed hebben de stroom mannelijk

EEN man is binnen in staat om te doen seks Niet alleen Waarom heeft a Wat speciaal voor dit . Elk erectie en het resultaat van elk contact seksueel is het resultaat van berekeningen complex Dat doet de hersenen .

Niet doen jij geen van beide let op , maar feiten en informatie ze komen constant geconfronteerd met in er toe doen grijs . Ze komen evalueerde het volgende: parameters :

 • gezondheidstoestand ;  
 • conditie algemeen in welke ja vind de lichaam ;
 • humor en emoties ;
 • gevoelens van de niveau onderbewustzijn – zelfrespect , overtuigingen , meningen .

Allemaal deze factoren ik ben samengevat en daar de resultaat : succes of mislukking . Genoeg eenvoudig .

Roken en macht mannelijk

Roken en macht mannelijk

De slechte gebruiken ik ben daar het veroorzaakt meer veelvoorkomende overtredingen  in een deel mannelijk . Zij hebben raken de lichaam vrouw Niet minder , maar Niet voor deze nog steeds . Voor  degenen aan wie het leuk vinden toegeven in nicotine , de werk van de systeem bloedsomloop wordt onderbroken . De schepen kleiner worden abrupt , zonder ver slagen de bloed binnen . verschuldigd  van de gedaan Dat daar circulatie optimistisch in de omgeving lies is verstoord , er zijn problemen met daar verwijdering van de toxines , weefsels Niet ze komen voorzien van zuurstof en stoffen voedzaam in manier onvoldoende .

Daar groot nieuws is dat Niet je moet meten daar druk van de uw penis voor zorg ervoor hoeveel hierboven , waarom ? iemand Het heeft al gedaan voor jij . De wetenschappers zij hebben bestudeerd deze probleem en hebben concludeerde Dat de rook vermindert Echt daar druk in dat orgel .

Meer dan 400 man zij hebben deelgenomen bij de studeren en hebben eigenlijk gecontroleerd daar druk optimistisch in de Zij penis . Het zou echter kunnen ook zijn interessant – als gemeten met de ” -methode ” authentiek “- met de hulp van een mouw opblaasbaar en een verpleegster .

De rook is de slechtst vijand van de goed macht . De stroom mannelijk hangt ervan af direct van de gedaan Dat jij roken of niet . Wat als ? zes a luid roker , dan de problemen met daar stroom Niet ik ben ver weg , en misschien de ik ben al !

Anders dan dat oordeel , het is gevonden iets anders : de Heren met gediagnosticeerd met ” impotentie ” waren roken Erg meer vaak en meer van de Zij tegenstanders gezond meer ” aanhoudend “. Jij dezelfde je weet wel Erg goed hoe de rook beïnvloeden op de macht . Hoe minimaal , dit het is geen afbeelding Erg beangstigend op de verpakking . Daarom misschien is het de tijd om te doen iets naar de over ?

Stroom zwak : oorzaken en symptomen

Symptomen waarop  lenen aandacht :

 • afgenomen interesse  voor de seks ;
 • houding onverschillig Bij streelt ;
 • gebrek aan erectie naar de ochtend
 • verlies van erectie gedurende de seks .

De demonstraties ik ben moeilijk van verwaarlozing , veel waarschijnlijk de je zal merken onmiddellijk . Maar Waarom het is allemaal begonnen is één verzoek meer ingewikkeld . EEN reden is al was vermeld : le slechte gewoonten . helaas er bestaat geen van beide ik ben anderen :

 • ondervoeding ;
 • gewicht in overmaat ;
 • levensstijl   zittend ;
 • ziekten van de systeem bloedsomloop ;
 • avitaminose ;
 • ziekten van de prostaat ;
 • ziekten schildklier en onevenwichtigheden hormonaal ;
 • complexen , klemmen , blokken bij de hoofd , angst van de faillissement ;
 • omstandigheden in a gegeven ogenblik .

De lijst van de Effecten zekerheid omvat Niet alleen a systeem bloedsomloop beschadigd en een stroom verminderd , maar ook veel , veel anderen . De slechte gebruiken ondermijnen daar Gezondheid in algemeen en niet ja je weet wel nooit naar wat? wijs de problemen ja zij zullen zich verspreiden naar de systeem reproductief .

Hier ben je Dat wat zeker is : alcohol en de nicotine maken de sperma minder mobiel (en doelgericht ), in gevallen Geavanceerd deze brengt onvruchtbaarheid . Daar voorwaarde van de prostaat wordt erger , het kan voorkomen een ontsteking .

Veel waarschijnlijk is het niet nodig uitleggen Wat heeft tot wat Doen daar prostaat met daar leven seksueel . In Enkele woorden , hij bepaalt zelf je zult het doen seks of niet .

Zelf Voordat de lichaam kon afwijzen de microbiële aanvallen  vijandig achteraf  hebben dronken regelmatig , een dag ja zal opgeven . Van gevolg , je zult hebben a nieuwe storing . En dan a andere , en een andere , en een meer …

EEN ander factor Dat beïnvloedt op de leven van 9 personen van de 10 is de ondervoeding . Serieus , hoeveel ? mensen je weet wel Dat zij hebben volledig verlaten de schadelijk en smakelijk in het voordeel van de Spruitjes in een dubbele boiler ? Zou zijn gek overtuig jezelf om te normaliseren volledig daar dieet , maar je moet hoe dan ook Doen iets .

Begrenzing voedselinname   gefrituurde producten  van snel eten , drinken en alles tussendoortje Dat jij kan eten direct van de zak . Begin met dit en let op hoeveel ja hoort beter de uw lichaam .

EEN ander paar redenen  nauw verwant tussen Zij ik ben de overgewicht en een levensstijl   sedentair .

Daar leven passief is één Straat direct naar processen stagneert . Dit is wanneer de vloeistoffen lichamelijk circuleren langzaam en met tegenzin . Lang stagnatie = filtratie zeldzaam . Jij je bent letterlijk vergiftiging met daar uw luiheid . Geen van beide is het waard daar boete ?

De ” behandeling ” is simpel : begin met bewegen . Vestigen van de limieten duidelijk : ” lopen minimaal 3 kilometer naar de dag “of” 4 keer per week sporten . ” Run opdrachten speciaal voor verbeteren daar macht : ze betrekken de spier pubococcygeus , dat is direct betrokken in de erectieproces en seks   

Vestigen alleen doelen realistisch . Niet doen probeer je aan te melden onmiddellijk naar marathons , niets vlees en douches ijzig elk ochtend . Van zo een plannen zijn er natuurlijk  direct a honderden excuses .  tenzij  wat natuurlijk jij   Niet is gezond : wie   wil jezelf veroordelen plotseling bij de stress en al onbehagen dagelijks ?

De laatste ” volumetrische ” reden zijn de problemen in kop : blokken , klemmen , complexen . Zelf jij hebt al merkte op tekenen van inbreuk in jij hetzelfde , heel veel waarschijnlijk het artikel ja van toepassing zijn ook voor jou . Niet doen probeer te ontkennen , wees eerlijk met jij hetzelfde : geen jij verplicht om te bekennen in vierkant . Denk er over na op .

de problemen seksueel ik ben vaak Partners tot ervaringen negatief passeren . Het zij zo meisjes Dat mannen . Hier ben je hoe wij zijn gewillig : genoeg a belediging of een overmaat aan mislukking – en niet wil je geen van beide probeer het meer . Denk na over wat? kon hebben veroorzaakt de blok in uw hoofd : relaties verleden , conflict , a lelijk afspraak vijf jaar geleden , een situatie gênant of een verlegenheid publiek .

EEN ander punt belangrijk is het? staat mentaal en moreel van de ogenblik . Het lijkt a hoax van de marketeer Dat Ze zoeken manieren voor verkopen a ander kalmerend middel of ” cock lifter ” . Het is echter stress en de vermoeidheid zij hebben a invloed Aan lichaam binnen en buiten . Herinneren dingen een ” tikje ” zenuwachtig .” Je hebt het nooit had , tenminste in het formulier meer mild ? Zelf ja , hier is het a voorbeeld perfect Dat demonstreert daar verbinding tussen geest en lichaam .

Vermogenstest  

De manier meer gemakkelijk voor ontdekken hoe zijn gaan de wat is dit persoonlijk is met a testen met instrumenten geïmproviseerd . Op a lid rechtop je moet zetten (of hangen , zoals je verkiest ) een overhemd of een t- shirt – elke Wat dun . Zelf jij ” bracht ” dit gewicht normaal gesproken vervangen de ” kogel ” met a middelgrote handdoek  maat . In geval van succes , verdubbelt daar massa en zet a ander handdoek .

De gewicht van één overhemd of een t-shirt zou moeten zijn gestaag van a straffen van welke dan ook man , als ik de erectie is al zwak in deze fase , het is noodzakelijk Doen iets met urgentie . De gewicht van de handdoek is er norm , voor a beoordeling van “4+”. De handdoeken zijn ook   anders .

Zelf ook twee handdoeken ze komen sta op met succes , dit is een bron van trots en een groot resultaat .

Wat dan ook is de resultaat van de testen , het is noodzakelijk werken op de kracht en verder Gezondheid mannelijk . tenzij  wat natuurlijk jij   Niet wil problemen oplossen  wanneer ze worden meer serieus .

De manier meer zeker , dat Niet heeft contra -indicaties , is om te trainen de spier pubococcygeus . Oefening natuurkundige jij zal helpen de resultaten te rapporteren van de testen bij de normaliteit zelf Niet jij ik ben leuk vond , of om te voorkomen de verslechtering zelf alles zit erin bestellen nu . De oefeningen en de Zij essence ik ben beschreven in detail hieronder .

Dat is Dat het neemt toe en neemt toe de stroom mannelijk

Daar antwoord hierop  verzoek volgt direct van de paragraaf vorige : voor verbeteren daar kracht , het is noodzakelijk vinden dat is Dat Het heeft verslechterd en verwijderen deze veroorzaken . Lang daar weg , is het wenselijk om ” pull op ” lo de staat van iedereen de ander parameters Dat kan hebben a invloed .

Bepaal allereerst    van wanneer de probleem heeft begon me zorgen te maken .  EEN wat is het als? daar voorwaarde was normaal of stabiel zes maanden geleden , en toen is verslechterd  abrupt . De andere is als Niet jij hebt nooit merkte op a verlangen naar passies branden en branden , en nu jij hebt uiteindelijk besloten om het te proberen te ontwikkelen .

Iedereen heeft a basisfuncties : brunette of blond , lang of kort , hurkzit of mager enzovoort      weg . Deze lijst kan   zijn voortgezet met het element ” minnaar ” vurig of kalm .” If a sjabloon gedragsmatig sterker geworden  in jij voor veel van jaar , dan misschien jij voel de jouwe  gemak in deze rol ? Voor  beantwoord dit  verzoek met precisie academisch , je moet weten de uw inhoudsopgave trochanter .

De index van de trochanter is de rapport tussen de lengtes van de voor de helft boven en onder van de lichaam . verschuldigd  van de eigenaardigheden van de ontwikkeling van de lichaam , index bevat informatie Aan uw evenwicht hormonaal . En wij zijn over hormonen gesproken seksueel , dat zijn ze die die ons het meest interesseren .

Voor  Voordat Wat je moet meten daar lengte van de been kom op dijbenen naar de verdieping . Voor  vinden de punt Rechtsaf Aan heupen , sta op en leg je handpalmen op van de handen langs de heupen . Leun naar links  het is bij goed , je hoort het duidelijk hoe ja Actie de bot-knollen nodig onder de handpalmen van de handen .

je zult hebben ook moet weten  daar uw hoogte , dat kan meet het Aan deurpost van de deur of op muur . Voor  ontdekken de index , op de rekenmachine , delen de hoogte voor daar lengte van de been . Klaar !

Luid temperament seksueel :

 • Vrouwen – 2.01-2.05
 • Heren – 1.99-2.00

Temperament seksueel middel :

 • Dames – 1.97-2.00
 • Heren – 1.92-1.98

Temperament seksueel zwak :

 • Vrouwen – 1.88-1.96
 • Heren – 1.85-1.91

luistert jij dezelfde voor om te bepalen zelf daar libido verminderd is de norm of een afwijking ? Wat dan ook Wat jij wil veranderen , veranderen . Allemaal Dat Dat wil je Verlaten in vrede , laat hem . Niemand beslist wat is beter? voor jij . Behalve voor jij hetzelfde .

Producten

Daar Voordat regel : de lichaam neemt bronnen alleen van de voedsel die je erin stopt binnen . Meer ” materiaal van constructie ” van brengen van geen deel .

En daarom is de verantwoordelijkheid van de Welzijn het is aan alleen naar de baasje van de lichaam .

Producten

de vetten ik ben componenten Erg verraderlijk van de eten en del lichaam . Daar eetpatroon mannelijk juist is 30 % vet . Niets meer , niets minder , het klopt  de geheim . De hormonen mannelijk ja binden in baseren naar de vet . Dit is een ander gedaan Interessant Dat Hij zegt Erg Aan domein van de mannen .

EEN paar miljoen jaar   geleden , de mensen zij adopteerden alleen a uiterlijk tweevoetig fatsoenlijk en niet Erg harig . Er was een achtergrond hormonale processen  ik ben Staten gevestigd en het was bepaald het ” concept ” van lichaam in de zijn samen . En naar dit punt daar natuur heeft besloten : het is de stuk vlees  at Dat maakt een  Mens a mens . Eten vlees – de testosteron hij komt Product in de lichaam – ti voelen sterk – jij bent klaar voor weer kapot gaan de mammoet . En zo in cirkel , en zo naar rechts .

Ander elementen belangrijk :

 • fosfor – griep direct de karakter seksueel . Wanneer je besluit te veranderen dieet , het begint met evenwicht van de fosfor in uw dieet . Gevonden in granen , kaas , oesters , pindakaas ;  
 • zink – ja raadt aan om 15 mg te nemen  naar de dag in toevoeging bij de eetpatroon belangrijkste . Raak betrokken bij de aanpassing van de testosteron in de lichaam , de tekort ja manifesteert in a verslechtering van de kwaliteit van de sperma en een hoeveelheid onvoldoende afscheiding  prostaat . Meer men is ouder geworden , minder zink hij komt geabsorbeerd van nature van de eten , dus het is aan te raden aannemen a aanvulling , ook zelf daar dieet is speciaal geselecteerd . De zink is rijk aan producten dieren : vlees rood , kippen- en runderlever , slachtafval , eieren , vis , inktvis , garnalen ;  
 • vitamine E – helpt de cellen van de bloed om te bewegen zuurstof . Behouden de zijn niveau normaal is belangrijk voor elk persoon . Daar vitamine E beïnvloedt ook daar klier hypofyse voorste , de een deel zelf van de brein Dat bekijken de operatie van de organen genitaliën . Voor  goedmaken bij de gebrek hieraan  vitamine , het is noodzakelijk mager op sojaolie , amandelen , margarine , granen en peulvruchten , noten , pinda ‘s , boter ;   
 • Vitamine D – is bekend voor de gedaan Dat de lichaam Niet daar vat samen van alleen . Daar vitamine D komt binnen in de lichaam samen naar de stralen van de zon , reden voor wat zo is belangrijk zijn regelmatig in de lucht openen . Nou , en waarom ? allemaal hou van jongens  bruin worden . Voor  vitamine D -spiegel verhogen , toevoegen  bij de uw eetpatroon haring , tonijn , forel , kaviaar , eieren , melk en zuivelproducten .

Daarom samenvatting :

 • vetten – 30% van de dieet , nor meer geen van beide minder ;
 • water – 1,5 liter naar de dag . Thee , koffie , drankjes bij de fruit – niet water . Niets is water maar water ;
 • voor de helft kilo fruit  naar de dag – meestal dun Aan kaki . Kopen ook avocado en grapefruit ;
 • toevoegen kruiden – kook gerechten  met kruiden toevoegen  de meer vaak mogelijk ;
 • gaan naar de snel voedsel Niet meer dan één tijd bij de week . Gebruiken cola of drankjes energiek met daar zelf frequentie ;
 • vergeten daar bier – bevat Echt hormonen vrouwelijk Dat onderdrukken daar libido ;
 • onder de verbod van de frituren en alles hoeveel tot het verbonden – het is beter – om het te doen over a tijd voor alle ;

Ook daar munt zou moeten zijn uitgesloten volledig van de dieet , in elk vorm , omhoog naar de kauwen kauwgom . Herinneringen de grappen op de ” problemen ” van sigaretten naar de menthol ? Zeker , dat zijn ze Erg overdreven , maar Niet er bestaat rook zonder vuur .

Leave a Comment

Your email address will not be published.