Psychische impotentie bij mannen

Simpele truc voor erectie
Psychische impotentie bij mannen

Seksuele disfunctie komt niet alleen voor bij ontstekingsziekten van het urogenitale systeem. Vaak is de oorzaak psychisch. Impotentie kan ontstaan door langdurige depressie, onzekerheid en verhoogde angst. In deze situatie heeft de man volledige hulp nodig.

Elk psychologisch probleem kan leiden tot een pathologie als erectiestoornissen

Voordat u begrijpt hoe u met psychologische impotentie kunt omgaan, moet u begrijpen wat deze ziekte is, de kenmerken en symptomen ervan bestuderen.

Artsen hebben lang ontdekt dat het seksuele verlangen van een man rechtstreeks verband houdt met zijn huidige psycho-emotionele toestand. Seksueel verlangen wordt gevormd in het menselijk brein. Vervolgens wordt het via impulsen doorgegeven aan de zenuwvezels en het intieme orgaan. Als er psychologische blokkades zijn, wordt dit proces onderbroken. Als gevolg hiervan wordt geslachtsgemeenschap onmogelijk voor een man.

Elk psychologisch probleem kan leiden tot een pathologie als erectiestoornissen. Hoewel er in de geneeskunde gevallen zijn geweest waarin een man geen problemen had op dit gebied, maar hij kon gewoon geen seks hebben. Allemaal de schuld van de factoren die de mentale toestand negatief beïnvloeden.

Erectiestoornissen bij mannen van psychologische aard worden gekenmerkt door een aantal symptomen:

– Mogelijkheid om een orgasme te bereiken.

– Voortijdige ejaculatie.

-Geen ejaculatie.

-Reductie van seksueel verlangen of de volledige afwezigheid ervan.

-Verslechtering van het libido.

– Onvermogen om een erectie te krijgen, zelfs niet bij sterke seksuele opwinding.

-Moeite met seksuele ontspanning, zwakke sensaties tijdens een orgasme of hun afwezigheid.

Aanhoudende afwezigheid van erecties in de ochtend.

In de meeste gevallen is psychische impotentie tijdelijk. Daarom blijft de vraag hoe je een man in een dergelijke situatie kunt helpen vaak niet relevant. Om het probleem aan te pakken, volstaat het om stress en nerveuze spanning kwijt te raken met volledige ontspanning en rust.

Oorzaken van psychogene erectiestoornissen

Het fenomeen manifesteert zich met emotionele spanning, constante angsten en vooroordelen die de normale geleiding van zenuwimpulsen verstoren. Als gevolg hiervan worden de natuurlijke mechanismen die verantwoordelijk zijn voor potentie verstoord. Een van de belangrijkste redenen zijn de volgende:

Langdurige depressie, waarbij de patiënt zijn interesse in de wereld om hem heen verliest.

– Constante spanning. Gespannen situatie op het werk, problemen thuis, constante gevoelens als gevolg van huishoudelijke problemen – dit alles stapelt zich op en verslechtert de seksuele prestaties en kan, bij gebrek aan behandeling, leiden tot een zenuwinzinking.

Voortdurende wisseling van partners, waardoor de man verzadigd raakt van erotische experimenten en seks in het algemeen.

-Gebrek aan mogelijkheden om seks te hebben, koppels hebben bijvoorbeeld niet de mogelijkheid om tijd alleen door te brengen, de situatie is erg ongemakkelijk.

-De bochten in het onderwijs. Als de ouders het kind voortdurend suggereren dat seks vies en onwaardig is, kunnen er in de toekomst complexen en vooroordelen over ontstaan.

Onzekerheid over eigen kunnen, laag zelfbeeld en sterke faalangst in bed.

– Verkeerd gedrag van een seksuele partner. Zijn onzorgvuldige woorden kunnen de waardigheid van een man aantasten, een gespannen situatie creëren.

– Verwondingen van seksuele aard (meestal is het seksueel geweld dat plaatsvond in de kindertijd en een stempel heeft gedrukt gedurende het hele leven).

-Lange seksuele onthouding en gebrek aan regelmatig seksleven.

-Het gebrek aan interesse van de kant van de vrouw, de kilheid van de partner en zijn onwil om seks te hebben.

-Angst om een seksueel overdraagbare infectie te krijgen of angst voor ongewenste zwangerschap.

Hoe bepaal je wat de reden in je hoofd is?

Hoe bepaal je wat de reden in je hoofd is?

Blijkbaar is er geen pijnlijkere klap voor een man dan het verlies van macht. Het eerste dat in dit geval begint te mislukken: een erectie.

Er is inderdaad een verbazingwekkend feit: onze mannen hechten meer waarde aan sterke erecties dan aan de kwaliteit van seks. Daarom kan een frequente erectiestoornis ervoor zorgen dat de grond zelfs van de sterkste en dapperste rijder onder de voeten wegzakt.

Blijkbaar zijn er in het leven van elke man enkele geïsoleerde gevallen geweest waarin hij moest blozen van een erectie (de overtreding of het ontbreken ervan). Dit kan komen door gebeurtenissen van de dag ervoor, zoals problemen op het werk of familieruzies. Misschien is gewoon hier slapen voldoende.

Als een man echter in paniek raakt en in een lus raakt, loopt hij het risico in een vicieuze cirkel te belanden: na de eerste mislukking begint hij de tweede te vrezen, hij wordt ernstiger, hij kan niet ontspannen en plezier hebben, door deze kracht wordt het erger , de man verliest weer, de angstbezem wordt de komende tijd nog sterker.

En hier ben je klaar voor mannelijke psychologische impotentie. Overigens maakt leeftijd hier niet uit.

Normale opwinding

Sommige mannen nemen ten onrechte natuurlijke opwinding voor intimiteit voor erectiestoornissen. In deze toestand wordt geen therapie gebruikt. Het enige wat u hoeft te doen is kalmeren en uw angsten onder ogen zien, zodat de symptomen van de aandoening verdwijnen. Om deze taak te vereenvoudigen, is het wenselijk om de steun van een sympathieke partner in te roepen.

Fobische neurose

Manifestaties van psychologische impotentie kunnen worden geassocieerd met een aandoening zoals fobische neurose. De symptomen veroorzaken duidelijk ongemak voor de man.

Het is bekend dat dit type impotentie ontstaat door de onderdrukking van de erectiele functie door een centraal mechanisme. Ze kunnen neurose, drugsverslaving of situationele kenmerken hebben. Neurosen zijn vaak de oorzaak van pathologie, die probeert een man te genezen. Alleen een specialist kan u vertellen hoe u dit moet doen.

Fobische neurose ontwikkelt zich tegen de achtergrond van angst voor intimiteit met een vrouw. Als gevolg hiervan denkt een man dat er een ziekte is die niet echt bestaat. Er is slechts één mislukking nodig om dit probleem aan te pakken.

Diagnose

Diagnose van de ziekte verergert de aanwezigheid van genitale laesies in het verleden van de patiënt.

De ziekte kan alleen worden verslagen als op het moment van diagnose. Een volwaardige diagnose helpt om deze taak het hoofd te bieden. De resultaten stellen de arts in staat te begrijpen hoe de psychologische impotentie van een bepaalde patiënt kan worden overwonnen.

Als u de ontwikkeling van deze pathologie vermoedt, is het raadzaam om een afspraak te maken met een seksuoloog en een psycholoog. U moet ook een uroloog, androloog en endocrinoloog raadplegen. Onderzoek door deze artsen zorgt ervoor dat de man geen functiestoornissen van het voortplantingssysteem heeft.

De diagnose van een patiënt met psychische impotentie is als volgt:

-Eerst bestudeert de arts de geschiedenis van de ziekte van de man en maakt zich zorgen over de symptomen ervan.

-Het werk van de alvleesklier en schildklier wordt verder geëvalueerd.

-Nadat de patiënt is gestuurd om de hormonale achtergrond te bestuderen.

-Zorg ervoor dat u de fysieke activiteit en psychogene factor van de patiënt onderzoekt.

-Tijdens het verzamelen van de anamnese de aandacht vestigen op de aanwezigheid van genitale laesies van de patiënt in het verleden. Houd ook rekening met de psychogene problemen waar een man last van kan hebben.

Hoe om te gaan met psychologische impotentie

De hulp van een psycholoog helpt mannen om te gaan met erectiestoornissen veroorzaakt door psychogene factoren.

Behandeling van mannen met psychologische impotentie moet worden voorgeschreven door een gekwalificeerde specialist. Maar eerst moet je de oorzaken van dergelijke aandoeningen identificeren, waardoor de persoon impotent werd. Een competente specialist is in staat om tijdens een gesprek met een patiënt problematische factoren op te sporen. Psychologische oorzaken van erectiestoornissen worden genoemd als het voortplantingssysteem niet onderhevig is aan ziekten en pathologische veranderingen, dat wil zeggen dat het goed blijft functioneren.

Gespecialiseerde hulp

Een behandeling zoals psychotherapie helpt mannen om te gaan met erectiestoornissen veroorzaakt door psychogene factoren. Er zijn speciale psychotherapeutische technieken ontwikkeld voor patiënten die goed werken bij dit probleem.

Dit type behandeling wordt door een psycholoog aan een man voorgeschreven. Deze specialist is te vinden in veel openbare of privéklinieken. Het is noodzakelijk om naar de dokter te gaan die erin slaagde een positieve reputatie te verwerven en veel patiënten kon genezen.

De behandeling van psychologische impotentie bestaat uit verschillende elementen:

-Training van werktechnieken om angst en stress weg te werken.

-Praktische toepassing van de opgedane kennis.

-Verander de overtuigingen van de patiënt.

-Actieve demonstratie van effectieve manieren om problemen in bed met een partner op te lossen.

– Preventie van terugval.

Het is noodzakelijk om de hulp in te roepen van een psycholoog die in staat is om een psychotherapeutisch pad te kiezen op basis van de individuele kenmerken van de patiënt. Hij zal elke stap van een man op de weg naar herstel volgen.

Geneesmiddelen

De hulp van een psycholoog is niet altijd voldoende voor patiënten die kampen met psychische impotentie. In bijzonder moeilijke gevallen is het gebruik van medicamenteuze therapie vereist. Deze behandelmethode is relevant in aanwezigheid van een man met ernstige ziekten, zoals neurose.

Traditionele kalmerende middelen helpen het zenuwstelsel te kalmeren. Ze onderdrukken kunstmatig stress, wat potentieproblemen veroorzaakt. Geneesmiddelen van dit type gaan goed om met angsten, overmatige prikkelbaarheid en nervositeit. Het zijn deze factoren die erectiestoornissen veroorzaken.

Artsen schrijven de volgende medicijnen voor aan patiënten met deze diagnose:

– Antidepressiva.

-Natuurlijke bereidingen.

– Stil.

Het laatste type medicijn wordt met de nodige voorzichtigheid voorgeschreven, omdat het bij verkeerd gebruik kan leiden tot een scherpe verzwakking van de potentie.

Lijst met nuttige producten

De volgende zijn natuurlijke afrodisiaca die de potentie bij psychogene problemen zullen helpen verbeteren:

– Geschenken uit de zee (vooral oesters, inktvis, mosselen).

-Verscheidenheid aan vette vis rijk aan nuttige vetzuren.

-Groenten (peterselie, koriander, dille).

– Verse zuivelproducten met een laag vetpercentage.

-Natuurlijke honing (boekweit of bloem).

– Pompoenpitten met een hoog zinkgehalte.

-Noten (kan aan honing worden toegevoegd om een voedzaam en gezond dessert te krijgen).

– Een kleine hoeveelheid rode wijn.

Maar het is beter om sterke alcohol, bier, fastfood, gefrituurd en vet voedsel op te geven. Dergelijke schadelijke producten zullen psychogene impotentie alleen maar verergeren, overgewicht veroorzaken, waardoor het nog moeilijker zal zijn om de ziekte te genezen.

Oefening

De meeste psychotherapeuten schrijven sport voor bij milde depressie en herstel.

Helpt de toename van angst te verminderen, je energie in de goede richting te sturen, af te leiden van onaangename gedachten.

Voor het herstellen van kracht zijn hardlopen, zwemmen in het zwembad, teamspellen, gymtraining en andere fysieke activiteiten geweldig.

Oefening

De belangrijkste regel voor de behandeling van psychische problemen: je moet je comfortabel voelen bij het regelmatig sporten, dus kies het soort activiteit dat je echt leuk vindt.

Je moet de belasting geleidelijk verhogen, anders krijg je alleen maar vermoeidheid en frustratie.

De hulp van de man van de vrouw

Zijn partner kan helpen bij het elimineren van psychologische impotentie bij mannen. De ondersteuning van een vrouw helpt om de eerdere stabiliteit van de erectie te herstellen. Hij moet proberen het lage zelfbeeld van zijn partner te vergroten, wat leidt tot de ontwikkeling van psychogene problemen.

Een vrouw moet leren tolerant te zijn tegenover haar man. Het wordt ten zeerste aanbevolen om niet geïrriteerd te raken door de mislukkingen van uw partner. Dit zal de toch al problematische situatie alleen maar erger maken. In deze positie is het noodzakelijk om een stabiele psycho-emotionele toestand te behouden.

Veel stellen slagen erin om dit probleem op te lossen door de gebruikelijke situatie te veranderen. Om dit te doen, ga je gewoon samen op reis om afgeleid te worden, om nieuwe ervaringen op te doen. Je kunt ook een interessante hobby vinden die depressieve gedachten zal elimineren.

Resultaten van de behandeling

Het wegwerken van psychische problemen helpt de seksuele activiteit bij mannen te verbeteren

tijdige behandeling van de psychologische vorm van impotentie geeft een positief resultaat als de patiënt de aanbevelingen van zijn arts opvolgt. Het moet duidelijk zijn dat het herstel van de macht lang duurt. De mens zal volledig moeten omgaan met zijn eigen problemen die leiden tot de ontwikkeling van depressie en stress. Het kost patiënten vaak maanden of jaren om dit te doen.

Het wegwerken van psychologische problemen helpt niet alleen de seksuele activiteit te verbeteren, maar het hele leven van een man als geheel. Na een competente therapie zal hij van het gewicht afkomen, wat problemen veroorzaakte in de verschillende systemen van het lichaam, en ook zijn algemene gemoedstoestand negatief beïnvloedt en problemen veroorzaakt in de relatie met een seksuele partner.

Leave a Comment

Your email address will not be published.