Omdat daar stroom neemt af gedurende de seks

Een langere erectie behouden
Omdat daar stroom neemt af gedurende de seks

EEN enkel geval van verlies spanning gedurende intimiteit is een fenomeen vervelend , maar Niet pathologisch . Nog een situatie is wanneer een erectie ja verliezen constant gedurende de geslacht : een Mens verliezen vertrouwen in de eigen sterke punten en kracht , ontwikkelt   angst van de rapport seksueel en heeft heb een  nodig Helpen gekwalificeerd voor normaliseren de proces . Voor  Doen dit is nodig begrijpen daar het veroorzaakt van de probleem Dat Leidt Soortgelijk veel opwinding .

Zelf de Heren beginnen tot hebben problemen seksueel , deur veel van gevoelens interieur . Het is bijzonder criticus wanneer erectie verdwijnt gedurende de rapport seksueel . Dat is het betekent Dat gedurende de rapport seksuele , de lid verliezen plotseling de zijn toon en man Niet kan   doorgaan de rapport seksueel .

Dingen een erectie

de erectie ja gebeurt door een   complex van mechanismen fysiologisch en psychogeen . verschuldigd  bloedvoorziening   naar de straffen , de aderen leeg Dat stromen in de lichamen spelonkachtig en sponsachtig ja vullen , de penis begint dikker te worden en uit te rekken tot het vol is helemaal van bloed . Daar kwaliteit van de functie erectiel is een gezondheidsindicator    Zelf gedurende de contact intiem erectie verdwijnt snel en de lid valt , zoals storingen seksueel kan zijn indicatief Niet alleen van onmacht psychologisch , maar ook van problemen meer erge, ernstige van de lichaam .

de erectie verdwijnt gedurende de rapport seksueel

De Heren ja klagen over disfuncties seksueel Erg meer vaak van de leden van de seks zwak . Tussen de ander klachten er bestaat a probleem hoe daar verlies van erectie gedurende de seks , advertentie bijv . daar overtreding van de lid verdwijnt . Gedurende de rapport seksuele , de spanning , elasticiteit en de stijfheid van de penis ja verminderen drastisch . Deze verwarring komt op elk moment voor leeftijd . Lethargie genitaal en aandoeningen defecte ik ben tekenen van disfunctie erectiel Dat vereisen a behandeling .

Omdat een erectie verdwijnt

De systeem reproductief mannelijk is onderwerp ai Effecten negatieve factoren variëren   oorsprong . de verstoringen psychologisch overheersen een van de redenen voor welke erectie verdwijnt . Vaak daar gebrek aan disfunctie seksueel wordt geassocieerd met ziekten van de systeem urogenitale , a factor fysiologisch meer gemeenschappelijk in de jonge mensen . De redenen van oorsprong bekend ( de vermoeidheid algemeen , de afkoelen naar de partner ) niet ik ben uitgesloten ook . In deze gevallen , ja zij observeren faillissementen mannelijk gedurende erectie ochtend .

Wanneer ja draagt a condoom

De seks met de condoom is één oefening normaal , een manifestatie van gezondheidsproblemen , maar   in sommige Heren de penis verliezen Spanning na hebben versleten a anticonceptie en erectie verdwijnt . Dat is kan   zijn om redenen  psychologisch : één tijd Dat opgetreden   a situatie negatief , de lichaam mannelijk hij herinnerde zich op het niveau psychologisch en de reflex was  opgelost . Het is echter mogelijk Dat de ” fout ” is daar stop ermee verkeerd : maat producten  standaard- voorgesteld in Apotheek Niet ik ben geschikt voor iedereen .

Wanneer ja draagt a condoom

redenen: psychologisch

Zelf laten we het hebben over redenen psychologisch , één van de meer gebruikelijk is de angst van de rapport seksueel . Van normaal ja verifiëren in Heren in jong leeftijd , wanneer ? het begint daar Voordat beleven seksueel . Iemand meisjes voldoen aan de gedaan Dat a jongen verliezen de penis gedurende de seks . Zelf a jong heeft had verhoudingen seksueel zonder succes , de De volgende tijd denkt na constant Dat a ander faillissement mogelijk .  verschuldigd  van de spanning , het is mogelijk Dat daar situatie ja opnieuw ingediend en de penis weer vallen .

Daar ik ben gevallen in welke jongeren ? ze verkiezen afstand doen van naar de seks Waarom ze zijn bang voor Dat daar situatie ja herhaal en niet zij zullen zijn in verbeteren voorlicht   bij de meisje . Voor  veel van mannen , de angst om te falen in bed wordt a obstakel bij de normaal communicatie met a vrouw . Ze verkiezen nalaten kom op verhoudingen seksueel . Zo een gedrag kan   bij de einde leiden tot ziekten chronisch .

In deze situatie , het is duidelijk Dat de reden van de val van de lid is een probleem psychologisch . Voor  los het op, het is nodig consulteren a seksuoloog of een psycholoog . EEN partner seksueel deskundige kan   ook helpen in deze situatie . Voor  hoeveel het gaat hier over drugs de dokter kan   voorschrijven drugs van oorsprong natuurlijk voor normaliseren de systeem nerveus .

Dus Waarom a penis valt gedurende de seks ? De redenen: van de gebrek aan erectie ik ben liever anders . Verder ce  geen van beide ik ben velen .

Daar ik ben redenen: psychologisch voor welke a lid valt gedurende de seks . Omdat is gebeurt ?

Naar de eerst plaats er bestaat daar Spanning nerveus , de vermoeidheid , de depressie en zo spanning . Helaas , de het dagelijks leven    brengt vaak a persoon in een staat verdrietig . De Heren ik ben over het algemeen verantwoordelijk voor het verstrekken van bij de familie , verdienen geld , neem beslissingen en meer nog steeds . Daarom , elke mislukking kan   beïnvloeden negatief op de haar gezondheid .

onbehagen psychologisch geassocieerd met ongemak Aan werk of in familie , stoornis in elk relatie en ervaring .

Daar ik ben situaties in welke partners  ze bestaan lange tijd naast elkaar en ad a Zeker punt daar Zij relatie ja onderbreekt . Daarom de man kan   afwijzen daar vrouw in de seks . Verder is de gedaan Dat a lid val gedurende de seks kan   zijn a meisje verwaarloosd .

De man kon zijn Erg angstig . Het laatste kan   zijn veroorzaakt van iemand redenen: extern en invloed daar bal intiem .

Omdat a lid valt gedurende de seks ? Omdat deze situatie ? EEN lid kan   val gedurende de geslacht vanwege  van de gedaan Dat de rapport seksueel heeft plaats in a plaats in welke partners  kan zijn ontvoerd van iemand . Deze situatie is tweeledig . Iemand mensen ik ben opgewonden van de mogelijkheid om te zijn pikte gedurende de seks , terwijl ander ik ben volledig ontmoedigd .

Oorzaken fysiologisch

Omdat de penis valt gedurende de seks ? Voorbij Bij oorzaken psychologisch , er zijn die fysiologisch geassocieerd met een ziekte . De indicator voornaam Dat daar oorzaak is fysiologisch is de afwezigheid van stoornissen naar de ochtend . Zelf a Mens heeft een erectie naar de ochtend en de masturbatie gebeurt snel , de probleem is psychisch . De omstandigheden Dat oorzaak erectie ik ben ziekten van de systeem urogenitale aandoeningen  organisch ( pathologie) van de prostaat , organen vasculair ). Onder de factoren: fysiologisch van de verdwijnen van een erectie , de experts erbij betrekken de opwinding , dat brengt naar het effect tegenovergestelde , wanneer ? na a luid toenemen de opwinding seksueel neemt af hetzelfde abrupt . Faillissementen seksueel kan voorkomen met insufficiëntie hormonaal , door medicijnen .

De oorzaken fysiologisch omvatten het volgende : aandoeningen :

– Ziekten verwant naar de systeem urogenitale . Tot voorbeeld , de prostatitis .

– Aandoeningen hormonaal .

– Ziekten aangeboren verwant naar de systeem reproductief .

– Overgewicht ( heeft invloed op ook de erecties ).

– Suikerziekte .

– Hartziekte .

Daarnaast is het inhuren van bepaalde medicijnen kan   ver verliezen a lid van een Mens gedurende intimiteit . Zelf je vindt a disfunctie erectiel , dat zou je moeten doen zeggen naar de uw dokter Welke medicijnen je bent veronderstellen . Het is mogelijk Dat de drugs provoceren deze fenomeen .

Lange tijd onthouden termijn van de seks

Nog een oorzaak van disfunctie erectiel is onthouding langdurig van de seks . Tot bijvoorbeeld , tijdens de vasten . Zelf a persoon is religieus , moet nalaten kom op verhoudingen seksueel . EEN Mens kan   ook zijn afstandelijk van de vrouw voor Erg tijd of wezen ziek . Verder is een Mens kon Niet hebben a partner seksueel voor Erg tijd . Zelf de reden voor welke de lid valt gedurende de seks is onthouding verlengd , dan je zou moeten nemen iemand maatregelen voor normaliseren erectie . Voor  Voordat wat , je moet geven tijd om te man , niet bespoedig het . In volgens plaats , dat kan aannemen medicijnen Dat normaliseren de systeem zenuwachtig , opgelucht de spanning . Derde , één vrouw heeft ondersteuning nodig  psychologisch . Jij kan ook opnemen in eetpatroon van de Heren voedsel Dat promoten de opwinding . EEN goed keuze voor toon de lichaam en herstel erectie zou zijn Wijzigen daar situatie .

Het gaat merkte op Dat zelf de probleem is van nature fysiologisch , geassocieerd met gezondheidsproblemen , erectie   Sara constant afwezig , niet gedurende de rapport seksueel . EEN punt belangrijk in de behandeling is de stemming van de mens . Met de Rechtsaf benaderen , kunt u zetten in bestellen de werk van de geslachtsdelen in kort tijd .

Ander redenen:

Zelf a lid valt gedurende de seks , wat ? Doen in deze situatie ? Hier je moet begrijpen Waarom deze is gebeurt . Soms  de reden voor welke a lid valt gedurende de seks woont in Heren zichzelf . In eerst plaats , het is aangesloten op een voeding ; fout , al alcoholgebruik , al   rook . Ook een  levensstijl   passief brengt naar de gedaan Dat de lid valt gedurende de seks . Voor  garantie a goed erectie , het is noodzakelijk heroverwegen de eigen levensstijl    Sommige ze zouden kunnen denken dat de bovengenoemde factoren Niet beïnvloeden op erectie , maar in realiteit uitvoeren a rol belangrijk in Gezondheid van de mannen .

Ding Doen zelf ja verliezen een erectie

Elk lid van de seks meer luid zou moeten weet : als ja verliezen een erectie , de probleem kan   zijn verdrag tot wanneer  Niet verdwijnt helemaal ! de methoden moderne disfunctie  erectiel ik ben anders , de therapie complex hij komt keuze alleen van a dokter in baseren Bij oorzaken impotentie . Vandaag ze komen gebruikt verscheidene methoden : hulp psychologisch , medicijnen , chirurgie .

De behandeling dokter hangt ervan af geef haar oorzaken . Daarom is in de storingen endocrien voorschrijven medicijnen voor normaliseren de niveau van de hormonen seksuele , de testosteron . bij therapie  invasief de voorbereidende werkzaamheden kan het zijn binnenkomen direct in een urinebuis . een omweg anatomisch hij komt bieden daar Straat chirurgisch – de operatie vasculair wanneer daar groef van de bloed normaal in a orgaan genitaal wordt hersteld . Daar stimulatie van de vibromassage , de behandeling van de leeg ze komen gebruikt actief .

de problemen psychologisch ik ben opgelost met methoden ingewikkeld . Het is belangrijk uitsluiten risicofactoren , problemen   gerelateerd aan oorzaken binnenlands . De aanbevelingen algemeen zij zullen zijn tips voor beoordelen de levensstijl en houding   in de vergelijkingen van de situatie :

– een juist Stroomvoorziening voor voorkomen gewichtstoename , druk   bloed en cholesterol ;

– matig alcoholgebruik , stoppen met roken , drugs ;  

– activiteiten fysiek , sport of tenminste Sportschool ochtend ;

– rust en slaap compleet , vermijd situaties stressoren en conflicten ;

– seks regelmatig , exclusief relaties  seksueel rommelig ;

steun wederkerig van de partner ( discussie) van de gedrag , fantasieën seksueel , verandering van houding ).

Rapport met de partner

Rapport met de partner

naar wat? je zou moeten lenen Aandacht zelf gedurende de seks de lid valt ? Allereerst een    Mens moet denk daar eens over na soort relatie  heeft met de zijn partner . Het is mogelijk Dat de jongen proberen walging voor daar vrouw . Het is niet ongewoon Dat a stel getrouwd Viva samen zonder liefde en respect . Daar kan zijn verschillend redenen: voor welke a Mens blijft bestaan  getrouwd . Tot bijvoorbeeld kinderen  klein , verslavend financieel , verantwoordelijkheidsgevoel of medeleven .   In deze situatie , het is beter scheiden Dat marteling jij zichzelf en de uw partner .

Zelf a lid valt gedurende de seks vanwege een   reden psychologisch vastgebonden bij de angst , je zult hebben heb er een nodig  klein hoeveelheid alcohol  voor helpen man ontspan   Niet doen overdrijven . Omdat het kan de resultaat tegenovergestelde . Het gaat gezegd Dat daar angst van de seks zal gaan Straat na a rapport succesvolle geslachtsgemeenschap .

Oefening

Opdrachten speciaal ik ben bruikbaar voor allemaal de mannen ook  die gezond . De opdrachten stimuleren daar circulatie optimistisch in de penis , help herstellen  daar stroom opleiding de spier schaambeen – coccygeaal ( hoe meer getraind , hoe meer sterk en lang is de Spanning van de penis ):

Rotatie van de bekken . Benen – alla lengte van de schouders , armen – in leven . Rennen tien rotaties van de bekken , eerst in gevoel tijd , dan in gevoel tegen de klok in .

De stap belangrijkste . Benen – alla lengte van de schouders , armen – in leven . Lopen , tillen de knieën in hoog , bijna tot buik .

Hier daar steen . De knieën ik ben lichtelijk gevouwen , de armen ik ben in leven . Vouw de knieën meer sterk , span en ontspan je spieren zitvlak alternatief , meer keer .

Brug . Positie – liggend op de rug , armen – lang de lichaam , knieën half gebogen . Zet je voeten neer Aan verdieping , lift de bekken , blijft hangen voor sommige tweede .

Stroom gespierd . Startpositie , zoals   in de oefening vorige . Knijpen de spier schaambeen-coccygeaal .

Voor  schuld van de psycholoog

Zelf de oorzaken van de probleem wonen in de veld van de psychologie , de experts aanbevelen :

Vraag allereerst    de steun van de uw vrouw favoriet . Gezicht omhoog de probleem samen , denkt hij Bij tinten van een afspraak intiem .

Lood verhoudingen seksueel zonder een erectie verplicht , dragend de uw partner tot een orgasme met streelt . De plezier van een vrouw aanraken en kussen  zal beginnen het ” mechanisme ” van een mens . De penis , wanneer ? wordt niet gedwongen om te spannen , ja zal ontwaken .

Niet doen hebben haast je , wacht op je a antwoord snel van de lichaam . Daar geleidelijkheid zal ontspannen de lichaam en de geest , verwachting van de mislukking zal passeren .

Leave a Comment

Your email address will not be published.