Wat is macht?

macht

Kracht is het vermogen van een man om seks te hebben. Dit concept omvat elementen zoals: libido of seksueel verlangen; erectie (vergroting en verharding van de penis); ejaculatie en orgasme. Overtreding van ten minste één component duidt op een manifestatie van slechte prestaties.

Het effect is te wijten aan zowel genetische factoren als de externe omgeving. De manifestatie van de macht van de mens hangt af van hoe en waar de jongen opgroeide, in welke omgeving hij zijn tijd doorbracht.

Het hoogtepunt van de seksualiteit en het actieve seksleven van een man ligt tussen de 20 en 30 jaar. Bovendien verslechtert de erectie als gevolg van leeftijdsgerelateerde veranderingen geleidelijk, maar verdwijnt deze niet. Over het algemeen kan een man zijn vermogen om seks te hebben zijn hele leven tot aan zijn dood behouden. De aanwezigheid van seksuele disfunctie duidt op erectiestoornissen.

Kortom over de term ‘impotentie’

Allereerst moet worden opgemerkt dat de term “impotentie” de laatste tijd niet in de praktijk is gebruikt. Het is achterhaald, pejoratief en moralistisch. In plaats daarvan spreken medische kringen over ‘erectiestoornissen’.

Erectiestoornissen zijn een ziekte die gepaard gaat met het onvermogen van een man om zijn penis te vergroten en een volledige erectie te behouden tot het einde van de geslachtsgemeenschap.

Erectiestoornissen zijn geen ziekte op zich. Het treedt op als gevolg van een lichamelijke ziekte, mentale problemen of een combinatie van de eerste en de laatste. Deze diagnose wordt gesteld wanneer meer dan 25% van de seksuele relaties eindigt in een mislukking. Meest zichtbare symptomen:

• verergering of plotseling verlies van erectie tijdens geslachtsgemeenschap

• langdurige ejaculatie

• voortijdige ejaculatie

• Afwezigheid van erectie en seksueel verlangen. Als er tekenen van impotentie zijn, is in dit geval behandeling noodzakelijk.

Veel mannen denken dat slechte erecties zeldzaam zijn. In feite wordt echter meer dan de helft van de mannen ouder dan 40 jaar geconfronteerd met deze problemen. Het is te veel. Slechts een klein deel van de mannelijke bevolking wendt zich tot medisch specialisten. Ondanks het feit dat tijdens de behandeling de effectiviteit  in meer dan 90% van  de gevallen afneemt!

impotentie bij mannen

De belangrijkste oorzaken van impotentie bij mannen

Het is gebruikelijk om drie factoren te onderscheiden die leiden tot erectiestoornissen. Dat:

• Biologisch. Ze worden gekenmerkt door verschillende ziekten van organen en systemen. Ziekten van het cardiovasculaire en endocriene systeem kunnen dus leiden tot mannelijke zwakte. Bijvoorbeeld atherosclerose, diabetes mellitus of verschillende hormonale stoornissen. Ze beïnvloeden ook ontstekingsziekten van het urogenitale systeem, schade aan de bekkenorganen, het ruggenmerg en pijnlijke geslachtsgemeenschap. Het vermindert de effectiviteit van bepaalde geneesmiddelen (psychotroop, antihistaminica, antihypertensiva).

• Mentaal. Psychogene oorzaken van impotentie zijn stress, constant gebrek aan slaap, problemen op het werk of in het gezin. Dit omvat ontevredenheid met een partner of zichzelf, complexen, enz.

• De gemengde vorm is een combinatie van de eerste twee factoren in verschillende verhoudingen.

Bovendien hebben een slechte levensstijl, slechte gewoonten een sterke invloed op de vermindering van de potentie. Dit zijn alcohol, drugs, tabak, te veel eten. Gebrek aan lichaamsbeweging, sedentaire levensstijl en beroepsrisico’s hebben een negatieve impact. Maar het wegwerken van slechte gewoonten is niet genoeg om de macht van mannen te herstellen, zoals velen denken. Uitgebreide behandeling is vereist.

 

Veel voorkomende misvattingen over mannelijke potentie

1. Impotentie komt met de leeftijd. Leeftijd alleen is geen obstakel voor de seksuele activiteit van een man. Maar ziekten die met de leeftijd verschijnen of chronisch worden, kunnen een slechte erectie veroorzaken.

2. Hoe meer seks er is, hoe groter de kracht. Integendeel, tijdens promiscue en frequente geslachtsgemeenschap riskeert een man een snelle “consumptie” van het voortplantingssysteem. Die zit vol impotentie en andere ziekten.

3. De belangrijkste oorzaak van erectiestoornissen is psychologisch. In feite komen psychogene factoren alleen voor in 10-20% van de gevallen van deze ziekte. Het hoogste percentage is biologisch.

4. De kracht is uitgeput. Het vrijkomen van sperma tijdens geslachtsgemeenschap is een proces dat afhankelijk is van mannelijke hormonen.

5. Masturbatie heeft een negatieve invloed op de potentie en erectie. Masturbatie is een natuurlijk proces. Het helpt om spanning los te laten en stimuleert kracht.

6. Wie heeft een grotere penis en meer seks, het meest “potentieel”. Het is al lang aangetoond dat de grootte van de penis geen invloed heeft op het vermogen van een vrouw om te bevredigen. Een persoon die zichzelf begint te vergelijken met anderen zal worden opgehangen en in deze context echt problemen kunnen aantrekken.

Na het vinden van de eerste tekenen van impotentie, zou de juiste beslissing zijn om een arts te raadplegen. Alleen in dit geval kan de erectie volledig worden hersteld en genezen. Het is dwaas om te denken dat deze ziekte geen andere negatieve gevolgen heeft. Integendeel, het is direct gerelateerd aan de ontwikkeling van prostatitis en onvruchtbaarheid. Wat de man op zijn beurt zeker naar het ziekenhuis zal leiden. Bovendien kan complexe depressie of neurasthenie op de achtergrond voorkomen. Dergelijke diagnoses vereisen de hulp van psychologen en psychiaters.

 

mannelijke potentie

Hoe oud zijn mannen? Hoeveel mps duurt  de mannelijke potentie?

Het is normaal dat het sterkere geslacht vroeg of laat nadenkt over hoe de oude man zijn macht kan behouden. Niemand zal twijfelen aan het feit dat een goede potentie een enorme impact heeft op verschillende gebieden van het mannelijke leven: relaties met vrouwen, huwelijksrelaties, zorgt voor goede prestaties en professionele groei, verhoogt het zelfvertrouwen en het zelfvertrouwen.

Wereldwijde statistieken tonen aan dat ongeveer 12% van de mannen seksueel actief is in hun 80s of ouder zonder hun vermogen om zich voort te planten te verliezen. Onderzoek heeft aangetoond dat deze “Casans” erin geslaagd zijn om mannelijke kracht op oudere leeftijd te behouden door middel van een actieve en gezonde levensstijl. Andere statistieken, die niet meer zo rooskleurig zijn, laten zien dat machtsproblemen elk jaar ‘verjongen’. In toenemende mate zijn de patiënten van andrologen en sekstherapeuten geen 50-plussers, maar jongeren. Dit fenomeen heeft zijn redenen en je moet ze kennen om jarenlang een goede potentie te behouden.

Op welke leeftijd kan een man kinderen krijgen? Wanneer begint de vruchtbare leeftijd bij mannen?

Sterkere seks duurt langer dan vrouwen. Het begint rond de leeftijd van dertien, wanneer onder invloed van testosteron jongens secundaire geslachtskenmerken vormen – schaamhaar verschijnt, onder de arm en boven de bovenlip, episodes van onvrijwillige ejaculatie treden ‘s nachts op, ochtend erecties nemen toe, de penis neemt aanzienlijk toe.

Rond de leeftijd van 15 jaar beginnen adolescenten een grotere interesse te krijgen in het andere geslacht en ervaren ze seksueel verlangen. Op deze leeftijd vindt vaak de eerste geslachtsgemeenschap plaats, die vanwege het begin van de vruchtbare leeftijd kan leiden tot conceptie.

Omdat 18-25-jarigen het meest actieve seksleven en de meest intense testosteronproductie hebben, kunnen jongens die opgroeien in een ongunstige omgeving nog een jaar van hun leven “wijden” aan promiscuïteit.

Dichter bij de jaren dertig neemt het testosterongehalte in het bloed langzaam af, hoewel de leeftijd van voortplanting in dit stadium in volle gang is. De daling van de testosteronspiegel wordt beïnvloed door prestaties, omgevingsfactoren en stress. In sommige gevallen veranderen het aantal zaadcellen en de kwaliteit van het sperma ten kwade. Sommige dertigers ervaren een daling van het libido.

De reproductieve leeftijd van mannen wordt serieus onder de loep genomen als ze de veertig naderen. Tot die tijd worden vaak verschillende chronische ziekten gevoeld, waaronder de langetermijngevolgen van seksueel overdraagbare aandoeningen. Naast het beïnvloeden van professionele factoren en slechte gewoonten, stapelt vermoeidheid zich op.

Er is een midlifecrisis, die ook de voortplantingsfuncties negatief beïnvloedt. Het is op deze leeftijd dat de meeste mannen zich wenden tot seksuologen met klachten van erectiestoornissen. Soms hebben ze aandoeningen die conceptie voorkomen, maar dit betekent niet dat hun vruchtbare leeftijd voorbij is.

Als een man geen gezondheidsproblemen heeft, kan zijn reproductieve leeftijd tot 65-70 jaar duren. Er zijn ook recordhouders in de wereld die erin slaagden om het geluk van het vaderschap in de jaren 1990 te bereiken. Dit komt omdat de spermavoorraad van de mannen niet uitgeput is. Mannelijke gameten vormen zich extreem lang en vernieuwen bijna elke drie dagen volledig.

Soms eindigt de vruchtbare leeftijd van een man niet met een gebrek aan sperma, maar met een onvermogen om seks en impotentie te hebben. Op volwassen leeftijd treedt het op als gevolg van prostaatadenoom, chronische prostatitis, atherosclerose en andere ziekten.

Leave a Comment

Your email address will not be published.